Wie droomt er niet af en toe van een heerlijk rustig verblijf in een mooi herenhuis verstopt in de bossen. Geen auto geluiden alleen vogel gezang, geen buildings alleen maar grote bomen…
Dit is de situatie van Domaine Lugazaut midden in de bossen van les Landes

Domaine Lugazaut

Domaine Lugazaut midden in de natuur

Het “Domein Lugazaut” ligt midden in het bos op een terrein van meer dan 120 ha, in het ruige binnenland van les Landes. Het statige herenhuis telt 5 gastenkamers, geheel gerenoveerd met veel smaak en met veel passie gerund door de jonge eigenaresse Melanie. Voor een rustig verblijf in en authentieke omgeving zit je hier goed.

Mélanie, en Iris, haar Border Collie, doen er alles voor om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je voelt je er ook heel gauw op je gemak in deze natuurlijke omgeving…

Domaine Lugazaut07

Het heren huis en er omheen

Er is van alles mogelijk : lekker eten, ze geeft zelfs kooklessen als je dat wilt, prachtige uitgezette wandeltochten direkt vanaf het domein, of lekker niks doen en lezen in de bibliotheek. Je kan zelfs je paard meenemen, er is genoeg terrein en sinds kort zijn de privé stallen ook klaar. Mélanie is zelf paardengek en neemt je graag mee voor een buitenrit op het grote terrein.

De vertrekken in het huis…

Domaine Lugazaut10

Je kan hier zien dat we dichtbij de Armagnac zijn…

Elke kamer heeft z’n eigen stijl,in een mengeling van antiek en modern, zeer ruim en mooi licht door de grote ramen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Domaine Lugazaut, dan kan je direct kontact opnemen met Mélanie, dat kan alleen in het frans maar dan kan je vast oefenen voor de vakantie.
Ze heel toegankelijk voor buitenlanders en zal er van alles aan doen om zich verstaanbaar te maken en om jullie te begrijpen.

Tel : 00 33.6.33.07.76.05 /mail : melanie@ledomainedelugazaut.com
www.ledomainedelugazaut.com

Domaine de Lugazaut
Mélanie Père
40240 Vielle Soubiran

Coordonnées GPS :
latitude : 44.042659,
Longitude : -0.182273


Vond je dit artikel leuk ? Deze interesseren je misschien ook !